Beste basketballers en/of ouder(s)/verzorger(s),

 

De competities zijn inmiddels alweer ruim een maand ten einde, en ook het jaarlijkse mixtoernooi met chinees buffet ter afsluiting van het seizoen is alweer geweest.

 

Graag willen wij jullie middels deze mail op de hoogte brengen van een aantal zaken.

 

Trainingen

De trainingen gaan door tot eind juni. Met ingang van komende week zullen sommige trainingstijden echter wel wat aangepast worden, wordt voor sommige teams de trainingslocatie gewijzigd en zal er met meerdere teams tegelijk getraind gaan worden:

Heren 1 + 2, Dames, U20 en U18: maandag van 19:00 – 20:30 in de Waddenhal.

Peanuts: vrijdag van 17:00 – 18:30 in het Noorderlicht

U14: vrijdag van 18:30 – 20:00 in het Noorderlicht

Recreanten: dinsdag van 20:00 – 21:00 in het Noorderlicht

 

Nieuwe seizoen

Na een welverdiende zomervakantie zullen de trainingen in de week van 3 september weer van start gaan. De trainingstijden zullen op onze website bekend gemaakt worden. Houd deze dus goed in de gaten.

 

Lidmaatschap

Ben je van plan om volgend seizoen te stoppen met basketball, meld je dan op tijd (voor 30 juni) schriftelijk af bij de ledenadministratie (Stephan Bontes). Zo kunnen we je op tijd uitschrijven bij de NBB, en kunnen we voorkomen dat de NBB contributie in rekening brengt terwijl je niet meer speelt.

 

Contributieachterstand

Omdat wij afgelopen seizoen gemerkt hebben dat er steeds meer leden moeite hebben met het betalen van hun contributie hebben we als bestuur zijnde afgesproken dat voor aanvang van het nieuwe seizoen alle contributie van het afgelopen seizoen betaald moet zijn. Heb je bij aanvang van het seizoen een achterstand in de contributie dan betekent dit dat je niet zal mogen deelnemen aan de trainingen en wedstrijden, totdat alle contributie is voldaan. Ben je NBB-lid, zullen we deze achterstand tevens aanmelden bij de NBB. Dus… zorg er voor dat je op tijd alle contributie hebt voldaan!

 

Tenslotte 

We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe penningmeester & webmaster . Wie o wie voelt zich geroepen? Voor info kun je contact opnemen met Stephan Bontes.

 

We wensen jullie alvast een mooie zomer toe!

 

Het bestuur

 

Bert Hopman

Gert-Jan Dijkstra

Stephan Bontes

Niki Arkenbout

Rawien Himmat