Tablet in plaats van wedstrijdsheet

Hallo allemaal,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Hierin gaan een paar dingen veranderen. Voortaan gaat er gewerkt worden met een tablet en app in plaats van het papieren wedstrijdsheet. Hiervoor wordt ook wat voorwerk van jullie als leden verwacht:

Graag vragen wij jullie om de app basketball.nl uit de appstore te downloaden en hierin je gegevens in te voeren en een foto toe te voegen als deze er nog niet in staat. De app en de foto die hierin staan zullen gebruikt worden als spelerskaart. Let er dus op dat je een herkenbare foto van jezelf uploadt. Wanneer je niet herkenbaar op de foto staat kan de scheidsrechter je weigeren voor een wedstrijd. Voor jezelf is deze app ook heel handig, hier komt namelijk het wedstrijdprogramma op (zonder tafeltaken). Het aanmelden in de app moet gebeuren met het emailadres dat bekend is bij de vereniging (dus waarop je ook de factuur voor de contributie ontvangt). Is je emailadres niet bekend, dan kun je alleen als toeschouwer inloggen (ook leuk voor de fans die ons willen volgen!). Krijg je met je mailadres enkel de optie om als toeschouwer in te loggen of wil je je emailadres wijzigen? Stuur ons dan even een email.

In het support center van Sportlink zijn veel handleidingen te vinden hoe om te gaan met de App: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528
Daarnaast staat onderaan deze mail een link naar een filmpje over hoe in te vullen van het wedstrijd formulier op de tablet/in de app.

Van alle leden van U14 tot en met heren 1 wordt verwacht dat dit filmpje bekeken wordt aangezien iedereen ingepland kan worden voor die taak.
In de week van 11-16 september komt Manon op trainingen langs om verder dingen toe te lichten en uit te leggen.
Mochten er verder vragen zijn dan mogen die altijd naar haar gestuurd worden via mail manon1838@hotmail.com of app 0627015571.

Hiermee hopen we eerst genoeg informatie te hebben gegeven. En hulp zal altijd aanwezig zijn.

Download hier de sportlink app:

Download Sportlink in de App Store