Beste leden, beste ouder(s)/verzorger(s),

Na 8 jaar in het bestuur van Green Lions te hebben gezeten als penningmeester heb ik besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen aan iemand anders. Tot en met het einde van dit seizoen (30 juni) zal ik mijn werkzaamheden blijven uitvoeren, in de hoop dat we dan iemand hebben gevonden die met ingang van het nieuwe seizoen deze werkzaamheden op zich wil en kan nemen. Uiteraard zal ik in het begin beschikbaar blijven om alles in goede orde over te dragen aan mijn opvolger.

Dus… We zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester!
Ben jij goed met cijfertjes, kun je met geld omgaan en vind je het leuk om mee te denken en mee te beslissen over bestuurlijke zaken, dan is dit wat voor jou.

Als penningmeester ben je de financieel eindverantwoordelijke van de vereniging. Je taken zijn onder andere:
–           Het voeren van de financiële administratie;
–           Het voeren van de ledenadministratie;
–           Het innen van de contributie: facturatie en herinneren van leden bij het niet voldoen van contributie;
–           Het innen van sponsorgelden;
–           Het doen van betalingen;
–           Beslissen of uitgaven verantwoord zijn en in het belang van de vereniging, en dus wel of niet gedaan mogen worden;
–           Het bijwonen van vergaderingen (zo’n 6x per seizoen);
–           Het opstellen van begrotingen;
–           Het aanvragen van subsidies;
–           Het opstellen van financiële verslagen (tussentijds ter verantwoording aan het bestuur en na afloop van het seizoen de jaarrekening ter verantwoording aan de algemene ledenvergadering);
–           Het meedenken en beslissen over bestuurlijke zaken.

Bij de uitvoering van je werkzaamheden heb je regelmatig overleg met de overige bestuursleden en vrijwilligers binnen de vereniging. Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen, wil je er wat meer over weten, of ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie, dan hoor ik het graag. Je kunt me bereiken via email penningmeester@greenlions.nl of telefonisch op 06-46241550. Je mag ook altijd contact met één van de andere bestuursleden opnemen.

Met vriendelijke groet,

Stephan Bontes